Om Oss

Dalputs är ett företag i Falun som arbetar över hela mellan-Sverige. Vi erbjuder det mesta inom exteriör rengöring av fastigheter - för både privatpersoner och företag. Vi är stolta över att ha ett flertal av våra lokalt, men även på riksnivå, största företagen som kunder. Och vi är lika stolta över att vara ett av endast 5 företag i hela Sverige som använder oss av den senaste metoden inom fasad- och taktvätt!

Den utrustning vi har i våra bilar är Svensktillverkad - och faktiskt den mest avancerade i världen vad gäller utvändig rengöring av alla typer. Vi finns ifrån Dalarna hela vägen ner till Skåne och vår sammanlagda erfarenhet och kunskap inom vår bransch sträcker sig årtionden tillbaka.

Noggrannhet, lyhördhet och flexibilitet är tre ord som bäst beskriver hur vi arbetar och möter våra kunder.

Förutom att vara nöjda, är det viktigt för oss att våra kunder är trygga - Dalputs innehar Ansvarsförsäkring via Dina Försäkringar Dalarna & Hälsingland.

Har du synpunkter på, eller vill veta mer om våra tjänster? Har du frågor om pris, önskar referenser eller vill ha en kostnadsfri offert? - Välkommen att kontakta oss

För att se omdömen ifrån våra kunder - besök vår Facebook-sida

Scroll to top